Speciale gelegenheden

Wist je dat je bij B&B Het Bethaniënklooster ook terecht kunt bij speciale gelegenheden? Heb je iets te vieren? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Zelf houden we ook van een feestje en dus dragen we graag de zorg voor het feest van een ander! Je kunt in onze sfeervolle B&B onder andere je jubileum of verjaardag vieren, een personeelsfeest of zakelijk evenement organiseren en daarnaast leent onze grote zaal met aansluitend prachtige tuin zich ook uitstekend voor dé mooiste dag van je leven. Wat je vraag ook is, we zullen altijd ons uiterste best doen om er het perfecte feest van te maken!

7462640998_229253f64f

Jubileum

Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd, of misschien zelfs wel 50 jaar? Kom het gezellig vieren bij ons! Onze sfeervolle karakteristieke zaal is een perfecte locatie om een mooi feest met familie en vrienden neer te zetten. Hierbij verzorgen we natuurlijk ook verrukkelijke hapjes en heerlijke drankjes. In samenspraak richten we de zaal geheel naar jullie smaak in. Denk hierbij aan mooie tafels met fijne stoelen, enkele hangtafels, prachtige bloemen, sfeervolle verlichting en nog veel meer. We bespreken graag de mogelijkheden. Want er is veel mogelijk, en we denken graag met jullie mee. Bel ons gerust of kom een keer langs om de zaal alvast in jullie op te nemen.

Trouwerij

Zijn jullie nog niet getrouwd? Ook dan zijn jullie van harte welkom in ons prachtige voormalige 15e-eeuws klooster! Beleef hier de mooiste dag van je leven, in het mooiste gebouw van heel Amsterdam. Een onvergetelijke dag omringd door familie en vrienden. Het Bethaniënklooster is een unieke trouwlocatie. Geef elkaar het ja-woord in onze prachtige tuin, of in onze sfeervolle karakteristieke zaal. We denken altijd graag met jullie mee en verzorgen alles van begin tot eind. De perfecte bruidstaart, een sfeervolle aankleding, mooie fotografie en een feestelijk diner: je kunt het allemaal aan ons overlaten. Van een kleinschalige bruiloft tot een spetterend feest, alles is mogelijk bij ons! We helpen je dan ook graag verder, wat je budget ook is. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord!

HI532876298
PCO-Picks-Top-5-venues-for-gala-dinners-in-Gauteng

Personeelsfeest

Ben je op zoek naar een gezellige locatie voor je personeelsfeest? Zoek niet verder! B&B Het Bethaniënklooster biedt een mooie en gezellige locatie voor een geslaagd personeelsfeest. Kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn bij ons van harte welkom. We vinden altijd wel een mogelijkheid die perfect aansluit bij de wensen en voorkeuren van je bedrijf. We verzorgen graag een feest dat op maat gemaakt is. Bel ons gerust om je wensen bespreekbaar te maken. We gaan graag voor je aan de slag!

Zakelijke bijeenkomst

Naast een gezellig personeelsfeest kun je bij ons ook terecht voor andere zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan belangrijke vergaderingen, trainingen en andere evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt onze zaal afhuren voor een hele dag, maar ook voor een paar uurtjes. Onze prachtige locatie zorgt gegarandeerd voor een unieke zakelijke bijeenkomst. Of het nu om een vergadering, training of ander zakelijk evenement draait, we verzorgen het tot in de puntjes. We toveren de zaal om tot dé perfecte vergaderruimte die jij en je team nodig hebben. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een heerlijke lunch met voldoende koffie, thee en fris. Energie en inspiratie, daar draait het om.