Faciliteiten

Hoewel B&B Het Bethaniënklooster geen groot hotel is, bieden we onze gasten toch enkele hotelwaardige faciliteiten aan. We hebben aan alles gedacht om jouw verblijf zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken.

21430535

Restaurant/bar met terras

We bieden onze gasten de mogelijkheid om zowel ’s ochtends als ’s avonds aan te schuiven in ons restaurant. Ons restaurant bevindt zich op de begane grond, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om bij mooi weer op het terras in onze mooie tuin plaats te nemen. Hier serveren we, indien gewenst, zowel het ontbijt als het diner. Daarnaast hebben we ook een kleine buitenbar, waar je kunt genieten van heerlijke alcoholische en non-alcoholische versnaperingen.

Er is zowel een ontbijt- als dinermogelijkheid. Iedere ochtend tref je een compleet verzorgd ontbijtbuffet aan in het restaurant. Denk hierbij onder andere aan koffie, thee, sap, verse broodjes, divers beleg, eiergerechten, yoghurt, cruesli en vers fruit. Tijdens het boekingsproces kun je aangeven of je wel of niet gebruik wilt maken van het ontbijtbuffet. Hiervoor rekenen we een kleine meerprijs. Het diner is tevens optioneel. Ook dit kun je tijdens het boekingsproces bijboeken. Het diner wordt volgens een keuzemenu geserveerd. Je kunt hierbij kiezen uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 nagerechten.

park-amsterdam-600x450
bethanienklooster1

Daarnaast kun je in de lente- en zomermaanden van een heerlijk verfrissend drankje genieten op ons terras. Hierbij geniet je van een prachtig uitzicht over onze fraaie tuin. Wat dacht je van een frisse ijskoffie of een lekkere cocktail? In onze tuin bevind je je in een prachtige oase waar je écht even tot rust kunt komen.

Fitnessruimte

Fit blijven terwijl je op vakantie bent? Dat is geen enkel probleem wanneer je bij B&B Het Bethaniënklooster verblijft. We hebben namelijk een kleine gym in onze B&B! Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dus begrijpen we jouw behoefte aan beweging. In onze fitnessruimte vind je dan ook enkele apparaten die jou in staat stellen om ook tijdens je vakantie niet stil te zitten. De fitnessruimte is dagelijks geopend van 09:00 tot 21:00 uur. Zo kun je zelf bepalen wanneer je wilt sporten!